Wava-opisto hakee kuvataiteen opettajaa

Wava-opisto hakee kuvataiteen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2023 lukien.

Wava-opisto harjoittaa musiikin, tanssin, kuva-, sana- ja teatteritaiteen taiteen perusopetusta suomeksi ja ruotsiksi. Opistossa on yli 800 oppilasta eri koulutuslinjoilla ja opisto sijaitsee Campus Allegron inspiroivissa tiloissa. Toiminta-alueeseen kuuluvat Pietarsaaren, Pedersören, Luodon ja Uudenkaarlepyyn kunnat. Opisto tekee tiivistä yhteistyötä Campuksen toisen ja kolmannen asteen koulutusten kanssa.

Hakijalta odotetaan hyviä sosiaalisia ja digitaalisia taitoja sekä erinomaista yhteistyökykyä niin oppilaiden, huoltajien kuin kollegojen kanssa. Tehtävä on monipuolinen ja tarvitsee aktiivista sekä kehittävää otetta. Wava-opisto pyrkii kohti toimintamallia jossa kaikki voivat olla osana päätöksentekoa ja näin ollen vaikuttaa omaan työkuvaansa.

Virkaan kuuluu kuvataidelinjan opetus. Käytännön kokemus ja taito elokuvan, valokuvaamisen ja digitaalisen taiteen opettamisesta on keskeistä ja katsotaan eduksi kuten myös hyvä suomen- ja ruotsin suullinen kielitaito.

Haku Kuntarekryn kautta 16.4.2023 klo 16.00 mennessä. Hakemukseen ei tarvitse liittää todistuksia, vaan haastatteluun kutsutut hakijat ottavat ne mukaansa tilaisuuteen. Haastattelutilaisuudet pidetään 24-25.4.2023

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, todistus negatiivisesta huumausainetestituloksesta sekä rikosrekisteriote (504/2002) ennen valinnan vahvistamista. Palkka määräytyy OVTES:n (osio F, liite 11) mukaan ja tehtävään sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lue lisää Kuntarekryn työpaikkailmoituksesta!

Tutustu Wava-opiston toimintaan esim. seuraavien linkkien kautta!

www.wavaopisto.fi

Samankaltaiset artikkelit