Visuaalisten taiteiden koulujen rehtoreiden koulutuspäivä 17.9.2020

Poikkeusolosuhteista johtuen Visuaalisten taiteiden koulujen rehtoripäivät Kallio-Kuninkalassa 17.-18.9. on sellaisenaan jouduttu perumaan. Tilalle järjestetään Zoom-sovelluksella toteutettava Visuaalisten taiteiden koulujen rehtoreiden koulutuspäivä torstaina 17.9.2020.

Rehtoripäivien tapaan koulutuspäivä on tarkoitettu arkkitehtuurin, kuvataiteen, käsityön ja mediataiteiden taiteen perusopetusta antavien oppilaitosten rehtoreille sekä hallinnosta vastaaville opettajille kuten johtaville ja suunnittelijaopettajille.

Ajankohtaisten muutosten aiheuttamat tuulet puhaltavat kentällämme. Visuaalisten taiteiden taiteen perusopetus ja taidekasvatus ovat tehneet upean digiloikan etäopetuksessa.

Koulutuspäivässä eri alojen asiantuntijat johdattelevat meitä tarkastelemaan taiteellista ajattelua, johtamista sekä niiden yhteiskunnallisia ulottuvuuksia. Pohdimme myös taiteen perusopetusta harrastamisen kentällä. Lisäksi kuulemme taiteen perusopetuksen ja harrastamisen ajankohtaiset kuulumiset esimerkiksi Opetushallituksesta sekä opetus- ja kulttuuriministeriöstä.

Tanssija, koreografi Minna Tervamäen tanssiesityksen promokuva.

Webinaaripäivän aikana saamme nauttia myös tanssija, koreografi Minna Tervamäki & co:n toteuttaman taidetauon!  Kuva: Kim Laine.

OHJELMA: Lataa koulutuspäivän ohjelma tästä.

Mikäli et saa ohjelmaa auki, ota ystävällisesti yhteyttä osoitteeseen johanna.pohjolainen( )youngart.fi.

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittautuminen on päättynyt.

OSALLISTUMISMAKSU: 50 € / hlö.

Rehtoreiden koulutuspäivä toteutetaan Zoom-sovelluksella. Koulutuspäivään ilmoittautuneille lähetetään linkki osallistumiseen seäk etäsovelluksen testaamiseen (vapaaehtoinen) ilmoittautumisen päätyttyä 14.9.2020.

Puheenvuorojen yhteyteen on ohjelmassa varattu aikaa myös keskustelulle, jota johtaa Kuvataidekoulujen liiton puheenjohtaja Johanna Kivioja. Puheenvuoroja voi pyytää etäsovelluksen chatin kautta. Kannattaa tulla ajoissa linkin kautta kokeilemaan laitteiden toimivuutta.

Puhujille osoitettuja kysymyksiä toivotaan lähetettävän jo etukäteen osoitteeseen eliisa.sorvali( )youngart.fi

Tervetuloa koulutuspäivään yhteisten asioiden äärelle!

Seuraa meitä ja tapahtumiamme:
www.facebook.com/youngart.fi/
www.instagram.com/kuvisliitto
https://twitter.com/kuvisliitto
@kuvisliitto

Julkaise omat kuvasi tapahtumastamme hashtageilla:
#rehtoreidenkoulutuspäivä
#kuvisliitto
#taiteenperusopetus
#taidekasvatus
#visuaalisettaiteet

Kuva: Johanna Pohjolainen.

Samankaltaiset artikkelit