Tuotetori

Tervetuloa ostoksille ja tukemaan koulujen toimintaa! Tälle sivulle on koottu jäsenoppilaitosten ilmoituksia myytävistä tuotteista.

 

Porvoon taidekoulun kalenterit 2020

Tilaa taidekoulun kalenteri, lahjaksi tai omaksi iloksesi. Kalenterin kuvat ovat taidekoulun lasten käsialaa, visuaalinen suunnittelu Anna Stozlmann. Värit: jade, metsän vihreä, suklaa ja vanilja.


Hinta 25€ + postikulut 4€. Tilaukset taidekoulu@porvoo.fi. Tilaukseen mukaan väritoive ja toimitus- ja laskutusosoite. Kalenteria myyvät Helsingissä Putinki, Papersop, Xmas Garage ja Nide, Porvoossa Kulttuuritalo Grand, Bohemia, Finform ja Porvoon taidekoulu.

Beställ konstskolans kalender till gåva eller åt dig själv. Färger: jade, skogs grön, choklad och vanilj. Beställningar taidekoulu@porvoo.fi med färgönskemål och leveransaddress. Kalenderns bilder är gjorda av konstskolans elever, den visuella planeringen Anna Stolzmanns.

Pris 25€ + postavgift 4€. Kalendern kan köpas också från Putinki, Papershop, Xmas Garage och Nide i Helsingfors och från Kulturhuset Grand, Bohemia, Finform och Borgå konstskola i Borgå.

Katso myös muita Porvoon taidekoulun myytäviä tuotteita tästä!

 

 

 

 

 

 

Kauniaisten kuvataidekoulun historiikki KUVIS 40 vuotta nuori! – KONSTIS 40 år ung!

Kirjassa on tarinoita siitä, miten Suomen ensimmäinen lasten ja nuorten kuvataidekoulu perustettiin ja siitä, miten valtakunnallinen yhteistyö kuvataidekasvatuksen hyväksi alkoi. Kirjassa on perustajatyöryhmän ja oppilaiden kertomuksia sekä koulussa toimineiden henkilöiden kertomuksia kokemuksistaan kuvataidekoulun piirissä. Lisäksi kirjassa on runsas kuvitus sisältäen mm. teoskuvia oppilastöistä vuosilta 1978-1918.

Kaksikielisen (suomi/ruotsi) historiikin on toimittanut Kauniaisten kuvataidekoulun rehtori Hannamaija Heiska.

Kirjaa voi tilata osoitteesta kuvataidekoulu@kauniainen.fi, otsikkokenttään: Tilaus historiikki.

Hinta 30 €. Enemmän kuin yhden kirjan tilanneille 25 €/kpl, tarjous toistaiseksi voimassa (lokakuun loppuun asti). Rajoitettu painos.

 

 

Vihdin kuvataidekoulun tiskirätit

Kissat.web Ukkosmies.web

Tiskirätit maksavat 5€/kpl ja lisäksi postikulut. Tilaukset voi lähettää osoitteeseen vihdin.kuvataidekoulu@kolumbus.fi