Tervetuloa ostoksille ja tukemaan koulujen toimintaa! Tälle sivulle on koottu jäsenoppilaitosten ilmoituksia myytävistä tuotteista.

Porvoon taidekoulun kalenterit 2021

Porvoon taidekoulun vuoden 2021 kalentereita.

Porvoon taidekoulun kalenteri vuodelle 2021 tuli juuri painosta. Neljä herkullista väriä ovat ukkostaivas ja laventeli, appelsiini ja mandariini (tummempi oranssi).

Kalenteria myyvät Porvoossa Finform, Bohemia, Design Deli, Taidehalli, Kulttuuritalo Grand. Helsingissä Putinki, Nide ja Papershop.

Kalenterin voi myös tilata Porvoon taidekoulusta, taidekoulu@porvoo.fi. Hinta 26€ + postikulut 3€. Tilaukseen mukaan väritoive ja toimitus- ja laskutusosoite.

***

Borgå konstskolas kalender för år 2021 har anlänt. Det finns fyra läckra färger att välja. Apelsin, lavendel, mandarin (mörkare orange) och åskhimmel.

Kalendrarna säljs i Borgå Finform, Bohemia, Konsthallen, Design Deli och Kulturhuset Grand. I Helsingfors Putinki, Nide och Papershop.

Beställningar taidekoulu@porvoo.fi med färgönskemål och leveransaddress Pris 26€ + postavgift 3€.

Katso myös muita Porvoon taidekoulun myytäviä tuotteita tästä!


Kauniaisten kuvataidekoulun historiikki KUVIS 40 vuotta nuori! – KONSTIS 40 år ung!

Kirjassa on tarinoita siitä, miten Suomen ensimmäinen lasten ja nuorten kuvataidekoulu perustettiin ja siitä, miten valtakunnallinen yhteistyö kuvataidekasvatuksen hyväksi alkoi. Kirjassa on perustajatyöryhmän ja oppilaiden kertomuksia sekä koulussa toimineiden henkilöiden kertomuksia kokemuksistaan kuvataidekoulun piirissä. Lisäksi kirjassa on runsas kuvitus sisältäen mm. teoskuvia oppilastöistä vuosilta 1978-1918.

Kaksikielisen (suomi/ruotsi) historiikin on toimittanut Kauniaisten kuvataidekoulun rehtori Hannamaija Heiska.

Kirjaa voi tilata osoitteesta kuvataidekoulu@kauniainen.fi, otsikkokenttään: Tilaus historiikki.

Hinta 30 €. Enemmän kuin yhden kirjan tilanneille 25 €/kpl, tarjous toistaiseksi voimassa (lokakuun loppuun asti). Rajoitettu painos.


Vihdin kuvataidekoulun tiskirätit

Kissat.web
Ukkosmies.web

Tiskirätit maksavat 5€/kpl ja lisäksi postikulut. Tilaukset voi lähettää osoitteeseen vihdin.kuvataidekoulu@kolumbus.fi