|

Osallistumiskutsu Kulttuuriympäristön tekijät -kilpailuun kouluille ja oppilaitoksille

Euroopan kulttuuriympäristöpäivien työryhmä järjestää Kulttuuriympäristön tekijät -kilpailun kouluille ja oppilaitoksille.

Pelitapahtuma muinaismuiston äärellä, leffailta vanhalla ostarilla tai seikkailuretki historialliselle tapahtumapaikalle? Kulttuuriympäristön tekijät -kilpailun tarkoituksena on innostaa lapsia ja nuoria vaikuttamaan kulttuuriympäristöön nyt ja tulevaisuudessa.
Kilpailuun voivat osallistua päiväkodit, koulut ja oppilaitokset, järjestöt, seurakunnat ja muut uskonnolliset yhteisöt, kerhot, museot, lastenkulttuurikeskukset, muut lasten ja nuorten toimintaa järjestävät tahot sekä kaveriporukat.

Kulttuuriympäristön tekijät -kilpailun vuoden 2014 teema on Löydä näkymätön ympäristö. Näkymätöntä ympäristöä lähdetään kilpailussa etsimään omasta arjesta ja lähiympäristöstä.

Kilpailun osallistumisohjeet löytyvät täältä: www.rakennusperinto.fi/kulttuuriymparistopaivat/kulttuuriympariston_tekijat/

Kilpailu tarjoaa monia mahdollisuuksia oppiaineiden ja eri-ikäisten oppilaiden yhteistyölle. Kilpailuun osallistuminen voi sopia esimerkiksi opetuksen eheyttämiseen tai kevätlukukauden yhteiseksi huipennukseksi.

Toivomme, että kilpailusta ainakin tiedotettaisiin koulussanne, sillä siihen voivat osallistua myös kaveriporukat ja harrastusryhmät. Osallistumisaikaa kilpailuun on 15.10.2014 saakka.

Lisätietoja:

Osallistumiskutsu Kulttuuriympäristöntekijät -kilapiluun kouluille ja oppilaitoksille!
Inbjudan till skolor och läroinrättningar: Delta i tävlingen kulturmiljöskaparna!

 

Samankaltaiset artikkelit