Kokkolan lasten ja nuorten kuvataidekoulu hakee kuvataideopettajaa

Haemme 1.8.2023 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen kuvataideopettajaa.

Kokkolan lasten ja nuoren kuvataidekoulu antaa kokkolalaisille 6-19-vuotiaille lapsille laajan oppimäärän mukaista kuvataiteen perusopetusta. Opetusta annetaan suomen ja ruotsin kielellä. Kuvataiteen perusopetuksessa opiskelee vuosittain n. 400 lasta ja nuorta. Lisäksi koulu tarjoaa avoimia kuvataidekursseja.

Kuvataidekoulu toimii Taidetalo Renlundin kiinteistössä, joka on profiloitumassa koko kaupungin eläväksi kulttuuritaloksi. Kuvataidekoululla on käytettävissä monitoimiluokkien lisäksi keramiikan ja grafiikan työpajat sekä pimiö- ja galleriatila. Oppimisympäristö on laajenemassa Taidetalon piha-alueelle, jolle rakentuu ainutlaatuinen, taide- ja kulttuuripedagoginen puutarha vuoden 2024 aikana.

Etsimme nyt joukkoomme 1.8.2023 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen kuvataideopettajaa, jonka vastuulla on suomenkielisten lasten ja nuorten ryhmien opetus. Kokkolan lasten ja nuorten kuvataidekoulu kuuluu Kokkolan seudun opistoon ja opettajien työsuhteet noudattavat kansalaisopiston virkasuhteiden ehtoja. Opettajalla on opetusvelvollisuutta 580 h vuodessa ja lisäksi muun työn velvollisuutta 350 h. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti arkipäivinä ilta-aikaan.

Muun työn tehtäviin kuuluu mm aktiivinen osallistuminen koulun kehittämistyöhön, näyttelyiden suunnitteluun ja toteutukseen sekä opetustilojen ja materiaalien huoltoon ja ylläpitoon. Opetusryhmiä ja muun työn tehtäviä voidaan suunnitella valittavan opettajan vahvuuksien mukaan. Arvostamme monipuolista kuvataiteen tekniikoiden tuntemusta, vahvaa pedagogista osaamista, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä sekä kehittävää ja ratkaisukeskeistä asennetta. Kuvankäsittelyohjelmien riittävä hallinta katsotaan eduksi, koska muun työn tehtäviin sisältyy mm näyttelymateriaalien suunnittelua ja toteutusta.

Opettajan kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 §19 mukaan.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava työterveyslääkärin lausunto terveydentilastaan (sis. huumausainetestin) sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.
Toistaiseksi täytettävien virkojen osalta noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen 5.3.2023 klo 23:59 mennessä www.kuntarekry.fi-sivujen kautta sekä liittämään hakemuksen mukaan kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittamaan niistä kopiot Kokkolan sivistyskeskukseen.

Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, kirjalliset hakemukset voi toimittaa os. Kokkolan sivistyskeskus, Kauppatori 5, 67100 Kokkola.

Työpaikkailmoitus Kuntarekryn sivuilla.

Samankaltaiset artikkelit