Porin taidekoulu hakee kuvataideopettajaa

Virka täytetään 1.8.2023 alkaen toistaiseksi voimassa olevana. 

Hakuaika: 7.3.2023 – 22.3.2023 klo 15:00.

Porin taidekoulu antaa laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta kuvataiteessa 4-19 -vuotiaille lapsille ja nuorille, sekä aikuisille. Porin taidekouluun haettavan kuvataideopettajan työaika on vuodessa 1200 tuntia, joka jakautuu opetukseen ja muuhun työnantajan määräämään työhön siten, että opetustunteja on enintään 578 tuntia vuodessa (Ovtes: liite 11, opettajan työaika vaihtoehto 2). Opettajan kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 §19 mukaan.

Arvostamme vahvaa pedagogista osaamista, työkokemusta taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän opetuksesta ja kokemusta eri-ikäisten oppilaiden opettamisesta. Hakijalle on eduksi laaja-alainen kuvataiteen materiaalien ja tekniikoiden tuntemus, sekä erityisesti keramiikan, valokuvauksen ja digitaalisen taiteen opetustaito. Edellytämme hyvää yhteistyökykyä, suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa, sekä valmiutta opettaa englanniksi. 

Muun työn tehtäviin kuuluu muun muassa koulun kehittämistyö, näyttelyiden ja hankkeiden suunnittelu sekä toteutus, materiaalien ja järjestyksen ylläpito, some-näkyvyyden edistäminen sekä työturvallisuuden seuranta.

Haastattelut pidetään 29.3.2023.

Tarjoamme kollegoiden tuen, Epassin hyvinvointi- ja kulttuuriedun, tuetun tykytoiminnan, monipuoliset lajikokeilut, laadukkaat ja kattavat työterveyspalvelut. 

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki, HR-yksikkö (Valtakatu 15), 28100 Pori. Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989, p. 044 701 0885 tai osoitteesta rekry@pori.fi

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tutustu Porin taidekouluun
Yhteystietomme:
Porin taidekoulun rehtori Henna Jaatinen p. 044 701 1257
Sähköpostilla: etunimi.sukunimi@pori.fi

Lisätietoja:

www.pori.fi
Tutustu työnantajaan

Porin kaupunki, Sivistystoimiala – opetus ja varhaiskasvatus, Opetusyksikkö

Mitä tulee mieleen avoimuudesta, rakkaudesta ja rohkeudesta? No Pori tietysti! Täällä kaupungin ytimessä sykkii osaava, hyvinvoiva ja innostunut henkilöstö. Kehitämme uudenlaista työskentelykulttuuria kokeilemalla rohkeasti uutta. Meillä kohdellaan toisia reilusti, koska välitämme toisistamme. Annamme henkilöstöllemme mahdollisuuden kehittää työtään sekä lisäämme työnteon sujuvuutta ja joustavuutta. Uusiin mahdollisuuksiin tartumme epäröimättä – villit ja uniikit ideat vievät meitä eteenpäin. Sitkeys ja luja tahto kantavat meidät yli esteiden. Tässä kaupungissa suhtaudumme elämään, ympäristöön ja tekemiseen intohimoisesti. Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Poria – yhdessä!

Työpaikkailmoitus Kuntarekryn sivuilla.

Samankaltaiset artikkelit