Kansalaisopisto Alman taiteen perusopetuksen yksikkö Taikon (Vaasa) hakee visuaalisten taiteiden suunnittelijaopettajaa

Haku: 16.3.2023 – 3.4.2023
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: Kokopäiväinen

Haemme visuaalisten taiteiden suunnittelijaopettajaa Kansalaisopisto Alman taiteen perusopetukseen yksikköön TaiKoniin.

TaiKon on Vaasan kansalaisopisto Alman alaisuudessa toimiva yksikkö, joka tarjoaa eri aineiden taiteen perusopetusta 4-18-vuotiaille. TaiKon järjestää laajan oppimäärän mukaista opetusta kuvataiteessa ja tanssissa sekä yleisen oppimäärän mukaista opetusta käsityössä, mediataiteessa, teatteritaiteessa ja sirkuksessa. Vuonna 2022 opetustunteja oli n. 4200 ja oppilaita n. 2000.

Suunnittelijaopettajan tehtäviin kuuluu visuaalisten taiteiden, opetustyön ohella oman ainealueensa eli kuvataiteen, käsityön ja mediataiteen kurssien suunnittelu ja opetusjärjestelyistä vastaaminen sekä opetuksen kehittäminen. Tehtäviin sisältyy myös hankkeiden hallintaa sekä oman ainealueen talousseurantaa. Suunnittelijaopettaja on mukana markkinoimassa TaiKonin toimintaa ja osallistuu yksikön yhteisiin tapahtumiin ja niiden suunnitteluun.

Edellytämme visuaalisten taiteiden soveltuvaa alan ylempää korkeakoulututkintoa tai soveltuvaa alan korkeakoulututkintoa sekä 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset opettajan pedagogiset opinnot opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti.

Kielitaitovaatimuksena on suomen tai ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito (kielitodistus).
Toisen kotimaisen kielen työvalmius katsotaan eduksi.

Edellytämme perehtyneisyyttä kuvataiteen opetukseen, taiteen perusopetukseen ja vapaaseen sivistystyöhön.

Myönteinen ja luova ote työhön ovat eduksi tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyviä organisointi-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Tarjoamme dynaamisen, poikkitaiteellisen ja luovan työyhteisön.

Koeaika on kuusi kuukautta.
 
Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut ovat viikoilla 14-15.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Työpaikkailmoitus Kuntarekryn sivuilla.

Samankaltaiset artikkelit