Vaasan kaupunki hakee visuaalisten taiteiden suunnittelijaopettajan sijaista taiteen perusopetukseen TaiKoniin ajalle 1.8.2022-31.7.2023

Pääaineena kuvataide.

TaiKon on yksikkö Vaasan kansalaisopisto Alman alaisuudessa, joka tarjoaa eri aineiden taiteen perusopetusta 4-18-vuotiaille. TaiKon järjestää laajan oppimäärän mukaista opetusta kuvataiteessa ja tanssissa sekä yleisen oppimäärän mukaista opetusta käsityössä, mediataiteessa, teatteritaiteessa ja sirkuksessa. Vuonna 2021 opetustunteja oli n. 4200 ja oppilaita n. 2000. TaiKon ja Kansalaisopisto Alma muodostavat yhdessä musiikkiopisto Kuula-opiston kanssa Vaasan kaupungin opistot-tulosalueen.

Suunnittelijaopettajan tehtäviin kuuluu visuaalisten taiteiden, kuvataiteen, opetustyön ohella oman ainealueensa (kuvataide, mediataide, käsityö) kurssien suunnittelu ja opetusjärjestelyistä vastaaminen. Suunnittelijaopettaja markkinoi TaiKonin toimintaa ja osallistuu yksikön yhteisiin tapahtumiin ja niiden suunnitteluun.

Edellytämme perehtyneisyyttä kuvataiteen opetukseen, taiteen perusopetukseen ja vapaaseen sivistystyöhön, visuaalisten taiteiden korkeakoulututkintoa tai soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa sekä 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset opettajan pedagogiset opinnot opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti.

Kielitaitovaatimuksena on suomen tai ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Toisen kotimaisen kielen työvalmius katsotaan eduksi. (kielitodistus)

Arvostamme hyviä organisointi-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Myönteinen ja luova ote työhön ovat eduksi tehtävän hoitamisessa.

Tarjoamme dynaamisen, poikkitaiteellisen ja luovan työyhteisön.

Tehtäväkohtainen palkka OVTES:in mukaisesti.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Hakuaika päättyy 16.5.2022 klo 15.00. Lue tarkemmat tiedot työpaikkailmoituksesta!

Samankaltaiset artikkelit