Ilmakuva Valkeakoskelta.

Kuvataide- ja käsityökoulu Emil (Valkeakoski) hakee kuvataideopettajaa

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 16.1.2023 alkaen KUVATAIDEOPETTAJAA (vakanssi 54070).

Sijoituspaikka on Kuvataide- ja käsityökoulu Emil/Valkeakoski. Kuvataide- ja käsityökoulu Emil järjestää lasten ja nuorten taiteen perusopetusta kuvataiteessa, arkkitehtuurissa ja käsityössä Valkeakoskella, Kangasalla, Pälkäneellä ja Akaassa.

Päätoimisen kuvataideopettajan opetustyöhön kuuluu laajan oppimäärän mukaista kuvataiteen opetusta, varhaisiän kuvataiteen opetusta sekä muuta koulumme toimintaan liittyvää taidekasvatustyötä. Opettajan opetusvelvollisuudesta ja muusta työstä koostuva vuosityöaika ja palkkaus määräytyvät OVTES:in (osio F, liite 11) mukaan. Opetustehtävät sijoittuvat pääasiassa iltapäiviin ja iltoihin.

Tehtävään valittavalta vaaditaan opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukainen laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta antavan opettajan kelpoisuus.

Edellytämme hakijalta kokemusta taiteen perusopetuksen kuvataideopettajan työstä. Etsimme joukkoomme joustavaa, yhteistyökykyistä ja koko koulun toiminnan kehittämiseen innokkaasti sitoutuvaa henkilöä.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset kelpoisuuden osoittavine tutkintotodistusjäljennöksineen on toimitettava pe 16.12.2022 klo 16.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi (työavain 483884 ).

Työpaikkailmoitus Kuntarekryn sivuilla.

Lisätietoja Kuvataide- ja käsityökoulu Emilin sivuilta.

Samankaltaiset artikkelit