Sara Hildén -akatemia (Tampere) hakee kahta kuvataideopettajaa vakituiseen virkaan

Sara Hildén -akatemian kuvataidekouluun haetaan kahta innostunutta, yhteistyökykyistä, pedagogisesti pätevää ja monipuolisesti osaavaa kuvataideopettajaa vakituiseen virkaan. Aloitus tehtävissä on 1.8.2022. Haku auki 30.5. asti.
Tehtävässä tarvitset kehittävää ja innovatiivista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, organisointi- ja suunnittelutaitoja, sekä hyviä tieto- ja viestintäteknisiä taitoja.

  • Työtehtäviin kuuluu lasten, nuorten ja aikuisten opettaminen kuvataiteen perusopetuksen laajan oppimäärän opetussuunnitelman mukaisesti. Työnkuvaan kuuluu vastuu aikuisten kuvataiteen perusopetuksen opetuksen suunnittelemisesta, toteuttamisesta ja kehittämisestä sekä osallistuminen muuhun opetuksen suunnitteluun, koulun toimintaan ja toiminnan kehittämiseen. Aikuisten opintojen suunnittelu edellyttää hyvää prosessien kokonaishallintaa. Opetusta on noin kolmena iltapäivänä ja iltana viikossa, myös perjantai-iltaisin sekä välillä lauantaisin. Lue lisää työpaikkailmoituksesta!
  • Työtehtäviin kuuluu lasten ja nuorten opettaminen kuvataiteen perusopetuksen laajan oppimäärän opetussuunnitelman mukaisesti. Työnkuvaan kuuluu osallistuminen opetuksen suunnitteluun, koulun toimintaan ja toiminnan kehittämiseen. Opetusta on noin kolmena iltapäivänä ja iltana viikossa. Lue lisää työpaikkailmoituksesta!

Samankaltaiset artikkelit