Rehtoripäivien 2022 markkinointikuva.
| |

Visuaalisten taiteiden koulujen rehtoripäivät – Vierailu Tallinnassa 8.-9.9.2022

Kuvataidekoulujen liiton 40–vuotisjuhlavuoden kunniaksi rehtoripäivät järjestetään Tallinnassa Viimsin taidekoulun rehtori Matti Vainion vieraana. Taide- ja kulttuurimatkalla päästään suunnittelemaan tulevaa, viettämään kerrankin rauhassa aikaa yhdessä ja tutustumaan Viron kollegoihin. Viimsin taidekoulukin muuten täyttää tänä vuonna jo 45 vuotta!

Torstaina 8.9.2022 saavuttuamme laivalta bussilla Tallinn Viimsi SPA -kylpylähotellille, vierailemme läheisessä Viimsin taidekoulussa, upouudessa Kulttuuri- ja koulutuskeskus Viimsi ARTIUM:ssa ( facebook.com/ViimsiArtium ) ja taiteilija Priit Pärnan näyttelyssä nykytaiteen galleriassa. Viimsi sijaitsee n. 9 km päässä Tallinnan keskustasta.

Iltapäivän ohjelmassa on rento tutustumistilaisuus ja ruokailu Kuvataidekoulujen liiton jäsenien, Eestin taidekoulujen liiton edustajien sekä Eestin kuvataidekoulujen rehtoreiden kesken. Iltaohjelmaa voi halutessaan jatkaa vaikka rentoutuen majoituspaikkamme kylpylässä.

Perjantaina meille on järjestetty opastus Viimsi ARTIUM:ssa, jossa toimii saman katon alla monta erilaista konserttisalia sekä kuvataide-, musiikki- ja tiedekoulujen tilat ja näyttelyt. Pääsemme nauttimaan myös virallisesta avajaisohjelmasta, joka tarkentuu myöhemmin.

Perjantaille olemme varanneet aikaa myös omia mielenkiinnon kohteita varten Tallinnan keskustassa ennen paluulaivan lähtöä. Tässä muutamia esimerkkejä siitä, mitä kaikkea Tallinnassa tuolloin tapahtuu: Design ja uudet teknologiat -näyttely, Viron arkkitehtuurikeskuksen järjestämä Tallinnan arkkitehtuuribiennaali TAB 22, alueensa suurin kansainvälinen arkkitehtuurifestivaali, jonka pääohjelma järjestetään 7.-11.9.2022, Kumun taidemuseo jne.  Lisää vierailupaikkoja löydät Tallinnan tapahtumakalenterista.  

Visuaalisten taiteiden taiteen perusopetus ja taidekasvatus ovat selviytyneet kahdesta haastavasta koronavuodesta ja Ukrainan sodan aiheuttamista murheista. Rehtoripäivät tarjoavat foorumin pysähtyä pohtimaan ja jakamaan kokemuksiamme kollegiaalisesti sekä solmimaan kansainvälisiä suhteita ja ennen kaikkea nauttimaan yhdessäolosta antaen uusia ideoita ja voimia alkaneeseen syksyyn!

Rehtoripäivät ovat tarkoitettu arkkitehtuurin, kuvataiteen, käsityön ja mediataiteiden taiteen perusopetusta antavien oppilaitosten rehtoreille sekä hallinnosta vastaaville opettajille kuten johtaville ja suunnittelijaopettajille. 

Tervetuloa mukaan matkalle juhlimaan 40-vuotista liittoamme!

Rehtoripäivien 2022 markkinointikuva.
Kuva: Viimsi Artium, valokuva: Matti Vainio.

ILMOITTAUTUMINEN:
Sitova ilmoittautuminen jo 14.6.2022 mennessä verkkolomakkeella. Mikäli ilmoittautumisen kanssa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä liiton toimistoon puh. 045 317 3484 (klo 10-14) / johanna.pohjolainen (at) youngart.fi.

PERUUTUSEHDOT:
Kuluton peruutus 14.6. mennessä, sen jälkeen ainoastaan lääkärin- tai sairaanhoitajan todistuksella. Ohjelmamuutokset mahdollisia. Vallitseva koronatilanne huomioidaan seminaarin toteutuksessa.

OSALLISTUMISMAKSUT:
Osallistumismaksut sisältävät edestakaiset laivamatkat aterioineen, bussikuljetukset Tallinnassa sataman ja hotellin välillä, hotellimajoituksen joko 1hh:ssa tai 2hh:ssa sekä hotellin kylpylän käytön. HUOM! Mahdolliset ruokailut ja pääsylippukulut kohteessa ovat omakustanteisia.

1hh-paketti
Jäsenkoulujen edustajat 280 € / osallistuja
Infojäsenkoulujen edustajat 330 € / osallistuja
Muut 380 € / osallistuja

2hh-paketti – EI ENÄÄ SAATAVILLA (14.6.), jäljellä vain 1 hh -paketteja.
Jäsenkoulujen edustajat 240 € / osallistuja
Infojäsenkoulujen edustajat 290 € / osallistuja
Muut 340 € / osallistuja

HUOM! Ryhmällemme on varattu pääosin 1 hengen huoneita. 2 hengen huoneita on rajallisesti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli varaat itsellesi 2hh-paketin, voit ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa myös huonetoverisi nimen, mikäli sellainen on tiedossa. Muussa tapauksessa huonejaot tehdään liitoin toimesta.

Rehtoripäivien tarkempi ohjelma julkaistaan elokuussa. Tässä alustavia aikatauluja:

Torstai 8.9.2022

Klo 9.30 kokoontuminen Katajanokan satamassa Helsingissä (Katajanokanlaituri 8/Mastokatu 1).
Klo 10.30 lähtö M/S Viking XPRS -laivalla kohti Tallinnaa. Laivalla buffet-brunssi.
Klo 13.00 saapuminen Tallinnaan, josta meille on bussikuljetus Tallinn Viimsi SPA -hotelliin.
Ohjelma alkaa Viimsi ARTIUM:sta.

Perjantai 9.9.2022

Aamupäivällä ohjelma alkaa Viimsi ARTIUM:ssa.
Klo 12.00 bussikuljetus hotellilta Tallinnan keskustaan, jossa vapaata ohjelmaa.
Klo 16.30 kokoontuminen sataman A-terminaalissa (AS Tallinna Sadam, Sadama 25).
Klo 17.30 lähtö M/S Viking XPRS -laivalla kohti Helsinkiä. Laivalla buffet-päivällinen.
Klo 20.00 saapuminen Helsinkiin.

Varaathan matkalle mukaan voimassa olevan matkustusasiakirjan. Hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja ovat passi ja kuvallinen henkilökortti.

Lataa tästä alustava ohjelma.
Tarkempia tietoja lähetämme rehtoripäivien osallistujakirjeessä elokuussa.


Seuraa meitä ja tapahtumiamme:
www.facebook.com/youngart.fi/
www.instagram.com/kuvisliitto
https://twitter.com/kuvisliitto
@kuvisliitto

Julkaise omat kuvasi tapahtumastamme hashtageilla:
#rehtoripäivätkuvisliitto
#kuvisliitto
#taiteenperusopetus
#taidekasvatus
#visuaalisettaiteet

Similar Posts