Rehtoripäivien 2022 markkinointikuva.
| |

Visuaalisten taiteiden koulujen rehtoripäivät – Vierailu Tallinnassa 8.-9.9.2022

Kuvataidekoulujen liiton 40–vuotisjuhlavuoden kunniaksi rehtoripäivät järjestetään Tallinnassa Viimsin taidekoulun rehtori Matti Vainion vieraana. Taide- ja kulttuurimatkalla päästään suunnittelemaan tulevaa, viettämään kerrankin rauhassa aikaa yhdessä ja tutustumaan Viron kollegoihin. Viimsin taidekoulukin muuten täyttää tänä vuonna jo 45 vuotta!

Torstaina 8.9.2022 saavuttuamme laivalta bussilla Tallinn Viimsi SPA -kylpylähotellille, vierailemme läheisessä Viimsin taidekoulussa, upouudessa Kulttuuri- ja koulutuskeskus Viimsi ARTIUM:ssa ( facebook.com/ViimsiArtium ) ja Olga ja Priit Pärnan näyttelyssä nykytaiteen galleriassa. Viimsi sijaitsee n. 9 km päässä Tallinnan keskustasta.

Iltapäivän ohjelmassa on rento tutustumistilaisuus ja buffetruokailu Kuvataidekoulujen liiton jäsenien, Eestin taidekoulujen liiton edustajien sekä Eestin kuvataidekoulujen rehtoreiden kesken. Iltaohjelmaa voi halutessaan jatkaa vaikka rentoutuen hotellimme kylpylässä (majoitukseen sisältyy kylpytakin, uima-altaan, kuntosalin, Spa ja saunojen rajoittamaton käyttö) tai seurustelun ja ruokailun merkeissä hotellin englantilaisessa Black Rose -pubissa.

Perjantaina ohjelma alkaa ARTIUMista, jossa verkostoidutaan ja suunnitellaan tulevaisuuden yhteistyötä.

Perjantai-iltapäivän ohjelmassa ennen paluulaivan lähtöä on vapaaehtoista ja omakustanteista ohjelmaa, mm. omakustanteinen lounas ravintola F-hoonessa sekä vierailu Fotografiska-museossa. Vaihtoehtoisesti voit vierailla vaikka näissä: Design ja uudet teknologiat -näyttely, Viron arkkitehtuurikeskuksen järjestämä Tallinnan arkkitehtuuribiennaali TAB 22, alueensa suurin kansainvälinen arkkitehtuurifestivaali, jonka pääohjelma järjestetään 7.-11.9.2022, Kumun taidemuseo jne.  Lisää vierailupaikkoja löydät Tallinnan tapahtumakalenterista.  

Lataa tästä 1.9.22 tarkennettu ohjelma.
Tarkempia tietoja lähetetty osallistujakirjeessä 1.9.2022.

Visuaalisten taiteiden taiteen perusopetus ja taidekasvatus ovat selviytyneet kahdesta haastavasta koronavuodesta ja Ukrainan sodan aiheuttamista murheista. Rehtoripäivät tarjoavat foorumin pysähtyä pohtimaan ja jakamaan kokemuksiamme kollegiaalisesti sekä solmimaan kansainvälisiä suhteita ja ennen kaikkea nauttimaan yhdessäolosta antaen uusia ideoita ja voimia alkaneeseen syksyyn!

Rehtoripäivät ovat tarkoitettu arkkitehtuurin, kuvataiteen, käsityön ja mediataiteiden taiteen perusopetusta antavien oppilaitosten rehtoreille sekä hallinnosta vastaaville opettajille kuten johtaville ja suunnittelijaopettajille. 

Tervetuloa mukaan matkalle juhlimaan 40-vuotista liittoamme!

Rehtoripäivien 2022 markkinointikuva.
Kuva: Viimsi Artium, valokuva: Matti Vainio.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautuminen on päättynyt.

PERUUTUSEHDOT:
Kuluton peruutus 14.6. mennessä, sen jälkeen ainoastaan lääkärin- tai sairaanhoitajan todistuksella. Ohjelmamuutokset mahdollisia. Vallitseva koronatilanne huomioidaan seminaarin toteutuksessa.

OSALLISTUMISMAKSUT:
Osallistumismaksut sisältävät edestakaiset laivamatkat buffet-aterioineen, bussikuljetukset Tallinnassa sataman ja hotellin välillä, torstai-iltapäivän buffet-ruokailun Artiumissa, hotellimajoituksen joko 1hh:ssa tai 2hh:ssa sekä hotellin kylpylän käytön. HUOM! Mahdolliset ruokailut ja pääsylippukulut kohteessa ovat omakustanteisia.

1hh-paketti
Jäsenkoulujen edustajat 280 € / osallistuja
Infojäsenkoulujen edustajat 330 € / osallistuja
Muut 380 € / osallistuja

2hh-paketti
Jäsenkoulujen edustajat 240 € / osallistuja
Infojäsenkoulujen edustajat 290 € / osallistuja
Muut 340 € / osallistuja

HUOM! Ryhmällemme on varattu pääosin 1 hengen huoneita. 2 hengen huoneita on rajallisesti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli varaat itsellesi 2hh-paketin, voit ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa myös huonetoverisi nimen, mikäli sellainen on tiedossa. Muussa tapauksessa huonejaot tehdään liitoin toimesta.

Varaathan matkalle mukaan voimassa olevan matkustusasiakirjan. Hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja ovat passi ja kuvallinen henkilökortti.


Seuraa meitä ja tapahtumiamme:
www.facebook.com/youngart.fi/
www.instagram.com/kuvisliitto
https://twitter.com/kuvisliitto
@kuvisliitto

Julkaise omat kuvasi tapahtumastamme hashtageilla:
#rehtoripäivätkuvisliitto
#kuvisliitto
#taiteenperusopetus
#taidekasvatus
#visuaalisettaiteet

Samankaltaiset artikkelit