Riikka Mäkikoskela.

Riikka Mäkikoskelasta liiton uusi toiminnanjohtaja

Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liiton uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu TaT Riikka Mäkikoskela 12.2.2018 alkaen. Lue alta Riikan tervehdys liiton jäsenistölle:

“On ilo aloittaa työt kuvataidekoulujen toiminnan edistämiseksi. Kiitokset tästä mahdollisuudesta liiton hallitukselle! Olen kuvataiteilija ja kuvataiteen opettaja. Opettanut olen monissa oppilaitoksissa. Olen tehnyt myös taiteellista työtä sekä opetus- ja tutkimushankkeita. Taiteessa ja taidekasvatuksessa tärkeiksi koen sosiaalisen, alueellisen ja kulttuurisen tasa-arvon, joka edistää monikulttuurisuutta, osallisuutta ja hyvinvointia. Näiden lisäksi ajatteluani värittää ympäristöystävällisyys. Lapsista ja nuorista nousee näiden asioiden tulevaisuus. Taidetta tarvitaan ihmisen elämässä ja yhteiskunnassa. Tulevaisuudessa sitä tarvitaan yhä monimuotoisemmilla tavoilla. Taiteessa ja taiteella on paljon mahdollisuuksia!”

Liitto toivottaa tervetulleeksi Riikka Mäkikoskelan, joka on aloittanut liiton toiminnanjohtajana Anu Hietalan siirtyessä Espoon kuvataidekoulun apulaisrehtoriksi 1.3.2018.

Samankaltaiset artikkelit