Kuvakooste Lapsen oikeuksien päivän Lyhtypuistoista ja valoinstallaatioista vuonna 2018.
|

HYVÄÄ LAPSEN OIKEUKSIEN PÄIVÄÄ 20.11.2019!

Kansainvälistä Lapsen oikeuksien päivää vietetään jälleen tänään 20.11.2019. Tänä vuonna lapsen oikeuksia on erityinen syy juhlia, sillä YK:n lapsen oikeuksien sopimus täyttää 30 vuotta.

Nyt jo kuudentena vuotena kuvataidekouluissa toteutetaan lyhtypuistoja ja valoinstallaatioita sekä järjestetään erilaisia tapahtumia ja juhlia Lapsen oikeuksien päivän kunniaksi. Tempauksien tarkoituksena on tuoda lasten oikeuksien lisäksi esille lasten ja nuorten taidetta sekä visuaalisten taiteiden koulujen toimintaa. Katso tästä kuvia aiempien vuosien lyhtypuistoista ja valoinstallaatioista! Sivulla julkaistaan myöhemmin kuvagalleria myös vuoden 2019 tempauksista.

Seuraa tapahtumia myös some-kanavillamme:

www.facebook.com/youngart.fi
Instagram ja Twitter: @kuvisliitto

#lapsenoikeuksienviikko
#lapsenoikeuksienviikko2019
#lapsenoikeuksienpäivä
#lapsenoikeuksienpäivä2019
#taidekasvatus
#taiteenperusopetus
#lapset
#nuoret
#visuaalisettaiteet
#kuvataidekoulu
#visuaalistentaiteidenkoulut
#valotaide
#lyhtypuistot
#valoinstallaatiot
#lyhtypuistojajavaloinstallaatioita
#kuvisliitto

Kuvaajat:
Ylärivi vasemmalta oikealle: Kati Koivula, Vihdin kuvataidekoulu, Suvi Niskakangas, Kirkkonummen kuvataidekoulu, Mia Wiik, TaiKon, Vaasa, Annika Suutari, Porin taidekoulu. Alarivi: Petra Heikkilä-Perkiö, Kuvataide- ja käsityökoulu Emil, Nasu Raittinen, Lohjanseudun kuvataidekoulu, Joni Virtanen, Kokkolan lasten ja nuorten kuvataidekoulu ja Soile Kinnunen, Pohjois-Helsingin kuvataidekoulu.

Samankaltaiset artikkelit