Kaksi henkilöä, jotka pitävät käsissään kylttejä joista toisessa lukee Visuaalisen kulttuurin ja pedagogiikan muutoksia 18.11.2021 ja toisessa Taidekasvatuksen dystopiat ja utopiat 19.11.2021.
| | |

Tervetuloa ISO KUVA -hankkeen webinaareihin: 18.11.2021 VISUAALISEN KULTTUURIN JA PEDAGOGIIKAN MUUTOKSIA ja 19.11.2021 TAIDEKASVATUKSEN DYSTOPIAT JA UTOPIAT

Kaksi henkilöä, jotka pitävät käsissään kylttejä joista toisessa lukee Visuaalisen kulttuurin ja pedagogiikan muutoksia 18.11.2021 ja toisessa Taidekasvatuksen dystopiat ja utopiat 19.11.2021.

Katso upeat ohjelmat ISO KUVA -hankkeen verkkosivuilta tai lataa ne alta:

18.11.2021 VISUAALISEN KULTTUURIN JA PEDAGOGIIKAN MUUTOKSIA
Diversiteetin ja globaaliin perspektiiviin näkökulmista. Webinaari on toteutettu yhteistyössä Suomen InSEA:n kanssa.

19.11.2021 TAIDEKASVATUKSEN DYSTOPIAT JA UTOPIAT
Digitalisaation ja tulevaisuuksien visiointia.

Kerro meille ajatuksiasi taidekasvatuksen dystopioista ja utopioista ja vastaa ISO KUVA -hankkeen kyselyyn 15.11. mennessä tästä!
Tietoja hyödynnetään hankkeen kehittämistyössä sekä 19.11.2021 ISO KUVA -hankkeen Taidekasvatuksen dystopiat ja utopiat -webinaaripäivän loppuyhteenvedossa Hanna Yli-Tepsan aka Rauhatädin vetämässä improräpissä sisällöllisenä materiaalina. 

Ohjelmamuutokset mahdollisia.

Mielenkiintoiset torstai ja perjantai siis tulossa. Tule mukaan! 

Webinaarit ovat maksuttomia ja kohdennettu koko kuvataidekasvatuksen kentän henkilöstölle sekä asiasta kiinnostuneille.

Ilmoittautumiset maanantaihin 15.11. mennessä verkkolomakkeella. Webinaareihin ilmoittaudutaan samalla ilmoittautumislomakkeella.

Lue lisää ISO KUVA -hankkeesta: www.isokuva.net 

www.isokuva.net
www.facebook.com/isokuvahanke
www.youngart.fi
www.kuvis.fi
tutkittutieto.fi

#isokuva #taiteenperusopetus #taidekasvatus #visuaalisettaiteet #oph #osallisuusjavaikuttaminen #kuvataide #kuvataideopetus #kuvataideopettaja #kuvis @kuvisliitto @kuvataideopettajat @KuvisOpet

Kuva: Valpuri Tauriainen.

Samankaltaiset artikkelit