SAVE -mediataidetapahtuman mainoskuva.
| |

Save -mediataidetapahtuma kesäkuussa 2021 – Sähköinen teoshaku on nyt käynnissä!

SAVE -mediataidetapahtuman mainoskuva.

Save on valtakunnallinen nuorten mediataiteeseen keskittyvä tapahtuma, joka järjestetään kesäkuussa 2021. Kuukauden mittaisen tapahtuman aikana tuodaan esille lasten ja nuorten tekemää mediataidetta. Teoksia tapahtumaan voivat tarjota kaikki 10-19-vuotiaat mediataiteen tekijät, ja teosten lähetysaika on 1.2.2021 – 30.4.2021. Sähköinen teoshaku on nyt auki!

Näyttelyn teokset voivat olla mm. lyhytelokuvia, videoteoksia, animaatioita, runovideoita, vr/360-teoksia, projisointeja, digitaalisia maalauksia, valokuvateoksia, äänitaidetta, pelejä, interaktiivisia teoksia tai elektronista taidetta. Kaikki mediataiteiden muodot ovat tervetulleita! Valitut teokset ovat nähtävillä Keskuskirjasto Oodissa kesäkuun 2021 ajan ja osa teoksista (mm. lyhytelokuvat) näytetään avajaispäivänä ke 9.6.2021 elokuvateatteri Kino Reginassa.

Lisäksi näyttelyn avajaispäivänä järjestetään mediataiteen opettajille ja kaikille kiinnostuneille luentoja ja työpajoja mediataidekasvatuksesta, sekä pienten lasten mediataidealue – pieni ja sähköinen!

Tapahtuman järjestävät Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liitto ry, AV-arkki ja Koulukino ry , jonka jäsen Kelaamo on.

Tapahtumaa tukee Suomen Kulttuurirahasto ja Jenny ja Antti Wihurin rahasto.

Lue lisää tapahtuman nettisivuilta.
Lisätiedot myös tapahtuman tiedotteesta.

Instagram: @save_mediataidetapahtuma
Facebook: SAVE – Nuorten mediataidetapahtuma

Samankaltaiset artikkelit