Avoin työpaikka: Visuaalisten taiteiden koulu Aimo hakee kuvataideopettajaa 1.8.2020 alkaen

Tervetuloa Hämeenlinnaan töihin! Hämeenlinna on ihan lähellä, 2/3 suomalaisista asuu 150 km:n säteellä meistä. Työssä keskitymme onnistumisiin, positiivisuuteen ja mahdollisuuksiin ja luomme yhdessä hyvän työpaikan ja työyhteisön. Hämeenlinnassa saa innostua, kehittää ja kehittyä. Työn Iloa ja Iloa työhön!

Tehtävän alkaminen ja kesto: 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan, vakinainen kuvataideopettajan virka.

Tehtävän kuvaus: Hämeenlinna on historiaansa arvostava aktiivinen 68.000 asukkaan maakuntakeskus Suomen parhaimmalla paikalla. Kaupungin monipuolinen elinkeinorakenne ja erilaiset viihtyisät asumisvaihtoehdot takaavat jatkuvan kehittymisen.   

Aimokoulu toimii osana Hämeenlinnan Lasten ja nuorten palvelukokonaisuutta. Aimokoulu antaa visuaalisen taiteen laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta käsityö-, kuvataide- ja Av-taiteessa. Haemme kuvataideopettajaa, jolla on vahvaa pedagogista osaamista Kuvataiteen ja AV-taiteen alalta. Viran hoitamiseen kuuluu opetusvelvollisuutta sekä muita tehtäviä.  Työ on vaihtelevaa se edellyttää mahdollisuutta tehdä päivä- ja iltatyötä.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto (asetus 986/14.12.1998).

Arvostettavat ominaisuudet: Tiimi-, työparityöskentely- ja vuorovaikutustaidot, osallisuutta tukeva työote, oma-aloitteisuus ja joustavuus. Laaja-alainen näkemys visuaalisen taiteen perusopetuksesta. Alan hankeosaaminen.

Palkkaus: OVTES F-osio liite 11, OVTES F-osio liite 11

Koeaika: 6 kuukautta.

Vaadittavat luvat: Rikosrekisteriote.

Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Valittavan on esitettävä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haku on päättynyt 8.5.2020.

www.hämeenlinna.fi

Samankaltaiset artikkelit