Avoimia työpaikkoja Kirkkonummen kansalaisopistossa: kuvataideopettaja sekä liikunnan suunnittelijaopettaja

Kuvataideopettaja kaksikieliseen Kirkkonummen kuvataidekouluun

Olet innostava, joustava ja yhteistyötaitoinen kuvataidepedagogi. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot oppilaiden, kollegoiden ja hallintohenkilökunnan kanssa sekä hyvän organisointi- ja paineensietokyvyn. Olet työntekijänä joustava työyhteisön kehittäjä. Pidämme tärkeänä kykyä tehdä tiimityötä, projekteja ja yhteistyötä sekä sisäisten, että ulkopuolisten verkostojen kanssa.

Katsomme hakijan eduksi vahvan työkokemuksen kuvataidekoulun taiteen perusopetuksesta, monipuolisen taiteellisen osaamisen, kokemuksen erityisoppilaiden kanssa työskentelemisestä, sujuvat tietotekniset taidot sekä mahdollisuuden opettaa sekä suomen- että ruotsinkielisiä ryhmiä. Työn luonne edellyttää oman auton käyttöä.

Tarjoamme aktiivisen työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää itsenäisesti ja monipuolisesti lasten, nuorten ja aikuisten kuvataideopetusta Kirkkonummella. Kirkkonummen kuvataidekoulu toimii kuvataidekoulun toimintaan soveltuvissa omissa tiloissa luonnon lähellä Heikkilässä ja lisäksi sivutoimipisteissä Masalassa ja Veikkolassa.

Palkkaus kansaisopiston OVTES osio F liite 12, lasten ja nuorten kuvataidekoulun opettaja, vaihtoehto 1. Toimen kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset, ja valitulla tulee olla soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto. Tehtävä alkaa 1.8.2020 ja se täytetään 6kk koeajalla. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustaote nähtäväksi.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella kuntarekry.fi palvelussa ja hakemukset toimitetaan 9.6. klo klo 12.00 mennessä sähköisesti os. www.kuntarekry.fi. Liitä hakemukseen ansioluettelo PDF-muodossa.

Hakijat tai osa heistä voidaan tarvittaessa kutsua haastatteluun ja opetusnäytteeseen. Haastattelut pidetään Kirkkonummella tai etäyhteydellä kesäkuun aikana.

Lisätietoja Kirkkonummen kuvataidekoulusta.

Katso työpaikkailmoitus tästä!


Kirkkonummen kansalaisopistoon kokoaikainen suunnittelijaopettaja liikunnan ainealueen pitkäjänteiseen kehittämiseen

Nautit liikunnan opettamisesta, hallitset kirjalliset työt digitaalisilla välineillä ja pidät työskentelystä ihmisten parissa. Työtehtäviin kuuluu liikuntakurssien ohjaaminen sekä oppiaineen vastuuopettajana toimiminen. Opetustyön ohella muita työtehtäviä ovat mm. oman ainealueen kehittäminen, tuntiopettajien lähiesimiehenä toimiminen, tiedotus, asiakaspalvelu ja vuosittaisen opetusohjelman suunnittelu.

Odotamme, että olet innostava ja motivoitunut liikunnan ammattilainen, jolla on vahva osaaminen liikunnan opetuksessa sekä aikuisten ryhmäliikunnan ohjaamisessa. Haluat kehittää pitkäjänteisesti liikunta ja tanssi -oppiainetta sekä kansalaisopiston opetusta yhdessä työyhteisön kanssa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvä organisointi- ja paineensietokyky. Kykenet itsenäiseen ja vastuulliseen työhön. Hakijalta edellytämme erinomaista suomen kielen hallintaa ja tehtävän kannalta riittävää ruotsin kielen hallintaa. Työkokemus kansalaisopiston vapaasta sivistystyöstä katsotaan eduksi. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Tarjoamme aktiivisen työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää monipuolisesti eri ikäryhmien opetustarjontaa kansalaisopistossa.

Vuosityöaika määräytyy OVTES mukaan, josta opetusta 580 tuntia. Palkkaus OVTES osio F Liite 12, hinnoittelutunnus 4 06 04 00 8. Toimen kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset ja valitulla tulee olla soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai soveltuva ylempi ammattikorkeakoulututkinto.

Toimi tulee ottaa vastaan 1.8.2020 alkaen ja se täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella kuntarekry.fi palvelussa ja hakemukset toimitetaan 9.6. klo klo 12.00 mennessä sähköisesti os. www.kuntarekry.fi. Liitä hakemukseen ansioluettelo PDF-muodossa.

Hakijat tai osa heistä voidaan tarvittaessa kutsua haastatteluun ja opetusnäytteeseen kesäkuun aikana. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja Kirkkonummen kansalaisopistosta.

Katso työpaikkailmoitus tästä!

Samankaltaiset artikkelit