Riihimäen taidekoulu hakee määräaikaista kuvataiteen ja kädentaitojen opettajaa

Riihimäen taidekoulu on taiteen perusopetuksen oppilaitos, joka 1.8.2022 alkaen on antanut yleisen lisäksi laajan oppimäärän mukaista opetusta visuaalisissa taiteissa. Oppilaita meillä on tällä hetkellä lasten, nuorten ja aikuisten ryhmissä noin 200, ja toimimme Kalevantalolla Riihimäen keskustan tuntumassa.

Haemme työyhteisöömme päätoimista tuntiopettajaa kahden vuoden (1.8.2023-31.7.2025) määräaikaiseen työsuhteeseen. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Toivomme hakijan olevan pedagogisesti pätevä taiteen ammattilainen, jolla on kokemusta sekä kuvataiteen että kädentaitojen alueilta.

Työnkuva sisältää sekä kuvataiteen että kädentaitojen ryhmien opetusta, aikuisten taiteen perusopetuksen ryhmän opetusta sekä opetusjärjestelyjen suunnittelua, tapahtumien järjestelyä, viestintää ja markkinointia. Opetustyö edellyttää monialaista materiaalituntemusta ja erilaisten tekniikoiden hallintaa ja niiden yhdistelyä sekä kokemusta yhteistyöprojekteista. Työ sisältää myös lukuvuoden suunnittelua ryhmäkohtaisesti ja ikätasoisesti sekä yhteisen teeman mukaisesti. Työnkuva tarkentuu valitun henkilön vahvuuksien mukaan.

Edellytämme hyvää organisointikykyä, joustavuutta työn ja työaikojen suhteen, nopeaa kykyä reagoida opetustilanteissa, erittäin hyvää ryhmänhallintataitoa ja kykyä toimia joustavasti ja asiallisesti huoltajien, kollegoiden ja esihenkilöiden kanssa. Arvostamme kiinnostusta jatkuvaan oman työn ja osaamisen kehittämiseen.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 26.5.2023 klo 15. Hakemukset pyydämme ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mahdolliset paperihakemukset lähetetään osoitteella Riihimäen kaupunki, Kirjaamo, PL 125, 11101 Riihimäki. Kuoreen merkintä: Taidekoulun kuvataiteen ja kädentaitojen opettaja. Työhaastattelut järjestetään kutsutuille 5-6.6.2023. Opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi Lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Työpaikkailmoitus Kuntarekryn sivuilla.

Samankaltaiset artikkelit