| |

Tervetuloa Pienten lasten pedagogiikka -koulutuspäivään Hämeenlinnaan 18.5.2018!

“AMMATILLINEN KUNNIANHIMO JA TODELLISUUS”

Paikka: Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX, Keinusaarentie 1, 13200 Hämeenlinna.

Päivän teemana on opettajien ammatillisen kunnianhimon ja 4–8 -vuotiaiden lasten opetuksen todellisuuden suhde. Pienten lasten pedagogiikkaa tarkastellaan tärkeänä alkuna, joka luo pohjan koko taiteen perusopetuksen kaarelle. Kuulemme ensin lasten neurologisesta kehityksestä, tunneälystä ja ryhmien vertaiskulttuurista. Tästä siirrymme taiteeseen ja siihen, kuinka lasten leikkikäsitystä ja pedagogista leikkiä voidaan yhdistää. Lisäksi tutustumme käytännön esimerkkeihin, miten pienten lasten pedagogiikkaa on toteutettu kuvataidekouluissa ja miten laadukasta taideopetusta on viety kuvataidekoulusta päiväkotiin. Päivä päätetään työpajatyöskentelyyn pienryhmissä.

 

ILMOITTAUTUMISAIKA ON JO UMPEUTUNUT. Mikäli vielä haluaisit ilmoittautua mukaan, ota yhteyttä liiton toimistoon sähköpostitse.

Ilmoittautuessa voit antaa luvan liittää sähköpostiosoitteesi postituslistalle, jolle jatkossa lähtetään Suomen lasten ja nuoten kuvataidekoulujen liiton järjestämien koulutuspäivien markkinointiviestejä.

 

25.4. TARKENNETTU OHJELMA:

Pienten lasten pedagogiikka 18.5.2018_OHJELMA.docx
Pienten lasten pedagogiikka 18.5.2018_OHJELMA.pdf

Mikäli et saa liitetiedostoja auki, ota ystävällisesti yhteyttä liiton toimistoon puh. 045 317 3484 (klo 10-14) / johanna.pohjolainen@youngart.fi.

 

OSALLISTUMISMAKSUT:
Jäsenkoulujen edustajat 100 € / osallistuja
Infokoulujen edustajat 120 € / osallistuja
Muut 180 € / osallistuja

Huom! Saman koulun 2. osallistujasta alkaen 20 % alennus.

Peruutusehdot: Osallistumismaksu sisältää päivän ohjelman, lounaan ja kahvit. Ohjelmamuutokset mahdollisia. Peruutusehdot: 10-2 vrk ennen seminaaria perutuista ilmoittautumisista laskutetaan 30% osallistumismaksusta, sen jälkeen koko maksu. Maksuton peruutus ainoastaan lääkärintodistuksella.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Samankaltaiset artikkelit