SAVE-mediataidetapahtuman logo.
| | | |

SAVE -mediataidetapahtuman etäseminaari 9.6.2021: MEDIATAIDE ILMAISUN MAHDOLLISTAJANA

Upeaa! Todella monien jäsenkoulujemme oppilaiden teoksia on mukana SAVE -mediataidetapahtuman näyttelyssä Oodissa ensimmäisessä kerroksessa kesäkuun ajan. Mukana oppilaiden ja/tai ryhmien teoksia seuraavista jäsenkouluista: Forssan kuvataidekoulusta, Lohjanseudun kuvataidekoulusta, Vihdin kuvataidekoulusta, Vantaan kuvataidekoulusta, Annantalosta, Espoon kuvataidekoulusta ja Pohjois-Helsingin kuvataidekoulusta. Onnea kaikille!

Seminaari on suunnattu mediataidetta opettaville ja kaikille siitä kiinnostuneille. Sen puheenvuorot on suunniteltu niin, että niitä voidaan hyödyntää opetuksessa. Mahtavia puhujia tiedossa: Simi Susanna Ruotsalainen, Iiro Tujula, Elina Rantasuo, Heta Kuchka, Hannaleena Hauru, Nastja Säde Rönkkö, Artor Inkerö ja Naima Mohamud! Tapahtuman kummina toimii nykytaiteen museo Kiasman kokoelmaintendentti Kati Kivinen!

Etäseminaari striimataan Oodin Kino Reginasta 9.6.2021 ja jaetaan Vimeossa myöhemmin puheenvuoroittain katsottavana. Voit ilmoittautua etäseminaariin tästä linkistä.

Lataa tästä seminaarin ohjelma.

Seminaari aloittaa mediataidetapahtuma SAVEn, johon kuuluu lasten ja nuorten tekemää mediataidetta esittelevä näyttely. Näyttelyn teokset koostuvat 10-19 -vuotiaiden mediataiteen tekijöiden teoksista. Teoshaun kautta valitut teokset ovat nähtävillä Keskuskirjasto Oodin ensimmäisessä kerroksessa kesäkuun 2021 ajan ja osa teoksista (mm. nuorten lyhytelokuvat) esitetään myös seminaarin yhteydessä.

Lisäksi avajaispäivänä julkaistaan kaikkien pienten tekijöiden iloksi verkossa lasten mediataidetyöpaja Pieni ja sähköinen! Tarkempi linkki tähän ilmoitetaan lähempänä avajaispäivää.

Tapahtuman ovat mahdollistaneet Kuvataidekoulujen liitto ry, AV-arkki ja Koulukino ry (jonka osa Kelaamo on), Suomen Kulttuurirahasto sekä Jenny ja Antti Wihurin rahasto.

Logo Susanna Mukkala, taitto Katja Uksila.

#savemediataidetapahtuma #save #mediataiteet @save_mediataidetapahtuma @oodihelsinki @kelaamo @kuvisliitto @avarkki.fi

Samankaltaiset artikkelit