|

Taiteen perusopetusliiton uusi Taidekasvatus rakentaa Suomea –esite tilattavissa

Taidekasvatus rakentaa Suomea_kansi-NETTITaiteen perusopetusliitto on koonnut eduskuntavaalikampanjaan tietoa ja tavoitteita taiteen perusopetuksen edistämiseksi Taidekasvatus rakentaa Suomea -kampanjalla. Olet lämpimästi tervetullut mukaan vaikuttamaan ja välittämään tietoa oman alueesi kansanedustajaehdokkaisiin ja päättäjiin.

Taiteen perusopetusliiton uudistetuilla www-sivuilla on ladattavissa Taidekasvatus rakentaa Suomea -esite. Lisäksi Taiteen perusopetus -alasivuilla löytyy monipuolinen tietopaketti taiteen perusopetuksesta. Kannanotot ja lausunnot -sivulta löydät myös TPO-liiton sekä Taide-kasvatusvaltuuskunnan hallitusohjelmatavoitteet.

Taidekasvatus rakentaa Suomea -esitteessä ja Taiteen perusopetus-sivustolla olevaa tietoa saa vapaasti käyttää myös oman oppilaitoksesi paikallisessa vaikuttajaviestinnässä, tekstiä voi lainata omiin esitteisiin. Halutessanne voitte myös tehdä omilta nettisivuiltasi linkin TPO-liiton sivuille.

Tukevalle paperille painettua esitettä on mahdollista tilata omakustannehintaan opettajille, oppilaille, perheille, sidosryhmille ja päättäjille jaettavaksi. Hinta 0,30€ / kpl + postikulut. Tilaukset verkkolomakkeella!

Voit ladata esitteen myös tästä!

Samankaltaiset artikkelit