Avoin työpaikka: Pirkan opisto hakee kuvataiteen suunnittelijaopettajaa

Pirkan opisto on Nokialla, Pirkkalassa, Lempäälässä ja Vesilahdessa toimiva seudullinen kansalaisopisto. Haemme hyvähenkiseen ja motivoituneeseen joukkoomme kuvataiteen suunnittelijaopettajaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.2.2022 alkaen.

Suunnittelijaopettajan tehtävä on taiteen perusopetuksen ja vapaan sivistystyön suunnittelussa, koordinoinnissa ja kehittämisessä. Suunnittelun painopiste on taiteen perusopetuksessa, jota kuvataiteissa järjestetään lasten ja nuorten sekä aikuisten kuvataidekouluissa. Kuvataidekoulujen rinnalla toimii lisäksi mediataidekoulu, jossa opetusta on vain lapsille ja nuorille. Vapaan sivistystyön puolella on kuvataiteen ryhmiä pääasiassa aikuisille, mutta jonkin verran myös lapsille ja nuorille.

Suunnittelijaopettajan opetustehtävät ovat sopimuksen mukaan joko lasten ja nuorten opetuksessa, aikuisten opetuksessa tai molemmissa.

Suunnittelijaopettaja suunnittelee vastuualueensa kokonaisuuden, rekrytoi, perehdyttää ja ohjaa tuntiopettajia, osallistuu koko opiston pedagogiseen kehittämiseen, opetussuunnitelmatyöhön sekä arviointiin ja vastaa osaltaan näyttelyjen valmistelusta. Vuosityöaika on 1200 tuntia, joka sisältää suunnittelua ja opetusta. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy OVTES:n liitteen F 12 mukaan.

Suunnittelijaopettajalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä opettajan pedagogisia opintoja. Taiteen perusopetuksesta ja kansalaisopisto-opetuksesta hankittu kokemus katsotaan eduksi. Arvostamme hakijan monipuolista kuvataiteen tuntemusta, oman opetusalan osaamista, digitaalisten oppimisympäristöjen tuntemusta, tiimityötaitoja ja erilaisten pedagogisten menetelmien hallintaa. Opiston seutumaisen rakenteen vuoksi toivomme suunnittelijaopettajalta myös mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Hakuaika tehtävään päättyy 5.11.2021 klo 12.00.

Katso tarkemmat tiedot työpaikkailmoituksesta!

Pirkan opiston logo.

Samankaltaiset artikkelit