Lahden Tanssiopiston rehtori Pia Poutasesta Taiteen perusopetusliiton puheenjohtaja

Pia Poutasen kuva
Pia Poutanen

Taiteen perusopetusliitto TPO ry:n uudeksi puheenjohtajaksi 3.5.2013 alkaen on valittu Lahden Tanssiopiston rehtori Pia Poutanen.

Pia Poutanen on toiminut Lahden Tanssiopiston rehtorina vuodesta 2000 ja Suomen tanssioppilaitosten liitto, STOPP ry:n hallituksessa vuodesta 2011.

Pia Poutanen on Lahden Tanssiopiston perustajajäsen. Hän on tehnyt pitkän ja monipuolisen uran tanssinopettajana, koreografina ja sekä oppilaitoksen tanssiproduktioiden tuottajana. Vuodesta 2000 hän on toiminut opiston rehtorina ja luotsannut vuosien saatossa pienestä tanssikoulusta kasvavan taideoppilaitoksen, joka tarjoaa nyt tanssin ohella myös sirkuksen perusopintoja. Tanssiopintojen ohella hänellä on HuK-tutkinto pääaineena taidekasvatus. Pia Poutanen toimii myös kansainvälisen lastentanssijärjestön (daCi-Finland ry) Suomen osaston sekä Kuopio tanssii ja Soi ry:n hallituksissa.

Taiteen perusopetusliiton puheenjohtajakausi on kaksivuotinen. Kautensa päättänyt puheenjohtaja Klaus Savolainen ei ollut käytettävissä puheenjohtajaa valittaessa.

Samankaltaiset artikkelit