Kuvataidekoulujen liiton kevätpäivien 2022 markkinointikuva.
| | |

Kuvataidekoulujen liiton kevätpäivät 28.-29.4.2022 Porissa

Paikka: Satakunnan museo, Taavi-lava, Hallituskatu 11, 28100 Pori. Torstain illanvietto: Porin kaupungintalo, 3. krs., Hallituskatu 12, 28100 Pori. Jatkot: Porin taidekoulu, Gallen-Kallelankatu 10, 28100 Pori.

Kevätpäivät vietetään Porissa Satakunnan museossa Porin taidekoulun vieraana.  Koulutuspäivät avaa Porin taidekoulun rehtori Henna Jaatinen, Kuvataidekoulujen liiton puheenjohtaja Johanna Kivioja ja Satakunnan museon johtaja Johanna Jakomaa.

Torstain ohjelman aloittaa ajankohtainen paneelikeskustelu taiteen perusopetuksen roolista ja tehtävästä historiasta tähän päivään. Tässä asiantuntijoiden paneelissa avataan historian kautta tämän päivän ajankohtaisia aiheita. Asiantuntijoina ovat Elisse Heinimaa, Leena Stolzmann ja Marketta Urpo-Koskinen.

Ajankohtaisia kuulumisia opetus- ja kulttuuriministeriöstä kuullaan kulttuuriasiainneuvos Hanna Koskimieheltä. Autismiliiton koulutussuunnittelija Marko Lahti pitää asiantuntijaluennon haastavien tilanteiden, erilaisen oppijan ja nepsy-piirteisen oppilaan kanssa työskentelystä. Saadaan konkretiaa, evästystä opetustilanteisiin ja palautumiskeinoja opettajille. Hän myös vastaa mielellään etukäteen esitettyihin kysymyksiin, joita voi lähettää 20.4. saakka osoitteeseen kuvataidekoulujenliitto(at)youngart.fi

Torstaina iltapäivällä päästään tutustumaan Porin taidekoulun kevätnäyttelyyn Poriginal galleriaan ja illalla meidät on kutsuttu Porin kaupungin vastaanotolle. Loppuillan juhlia vietetään yhdessä Porin taidekoululla.

Perjantain ohjelman aloittaa Antti Pedrozo esitellen paikallista T.E.H.D.A.S. ry.:n kollektiivia. Yhteisöllisen ja ekologisen ajattelun siivittämänä päästään ideoimaan ja pohtimaan Katriina Rosavaaran luotsaamana kuvataidekoulutuksen ja -kasvatuksen visiotyötä 2030. Taiteilijapuheenvuoron meille pitää Kristiina (Tikke) Tuura, jonka taustalla on usean vuosikymmenen työ elokuvan parissa. Tuura on työskennellyt pakolaisuus teeman ympärillä mm. Afganistanissa ja Afrikassa. Hänen teokset käsittelevät usein kulutus- ja ympäristökysymyksiä esteettisin keinoin ja ilottelevat hylätyllä tavaralla. Lopuksi kuullaan ajankohtaiset kuulumiset Kuvataidekoulujen liitosta ja juhlavuoden ohjelmasta ja suunnitelmista.

Kevätpäivät toteutetaan hybridinä, joten seminaaria voi seurata reaaliaikaisena suoratoistona (ei tallenteena jälkikäteen). Käytännön syistä ohjelma striimataan torstain Porin taidekoulun kevätnäyttelyvierailua ja iltaohjelmaa sekä perjantain Visiotyöpajaa lukuun ottamatta. Striimattavat osiot on merkitty ohjelmaan.

Tervetuloa mukaan!

Kuvataidekoulujen liiton kevätpäivien 2022 markkinointikuva.

Kuvan teos: Jättiläisen lyhty, Kristiina Tuura. Valokuva: Pekka Punkari.

ILMOITTAUTUMINEN:
Sitova ilmoittautuminen 20.4.2022 mennessä verkkolomakkeella. Mikäli ilmoittautumisen kanssa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä liiton toimistoon puh. 045 317 3484 (klo 10-14) / johanna.pohjolainen (at) youngart.fi.

OHJELMA:
Kuvataidekoulujen liiton kevätpäivien 2022 OHJELMA.pdf

Mikäli et saa liitetiedostoa auki, ota ystävällisesti yhteyttä liiton toimistoon puh. 045 317 3484 (klo 10-14) / johanna.pohjolainen(at)youngart.fi.

OSALLISTUMISMAKSUT:

2 päivän osallistumismaksut / paikan päällä
Jäsenkoulujen edustajat 245 € / osallistuja
Infokoulujen edustajat 285 € / osallistuja
Muut 345 € / osallistuja

1 päivän osallistumismaksut / paikan päällä
Jäsenkoulujen edustajat 195 € / osallistuja
Infokoulujen edustajat 235 € / osallistuja
Muut 295 € / osallistuja

1 päivän osallistumismaksut / etänä
Jäsenkoulujen edustajat 75 € / osallistuja
Infokoulujen edustajat 95 € / osallistuja
Muut 115 € / osallistuja

2 päivän osallistumismaksut / etänä
Jäsenkoulun edustajat 150 € / osallistuja
Infokoulujen edustajat 190 € / osallistuja
Muut 230 € / osallistuja

Osallistumismaksut paikan päällä sisältävät päivien ohjelman sekä ateriat. Etäosallistumismaksut sisältävät päivien ohjelmaan merkityt (striimataan) luennot suoratoistona.

Peruutusehdot: Ohjelmamuutokset mahdollisia. 10-2 vrk ennen seminaaria perutuista ilmoittautumisista laskutetaan 30% osallistumismaksusta, sen jälkeen koko maksu. Maksuton peruutus ainoastaan sairaanhoitajan- tai lääkärintodistuksella.

HOTELLIKIINTIÖ AJALLE 28.-29.4.2022:
Osallistujat varaavat ja maksavat majoituksensa itse. Kiintiön tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa hotellin huonetilanteen mukaisesti tunnuksella ”BKEVAT22” 14.4.2022 saakka. Varaathan siis majoituksesi ajoissa!

ORIGINAL SOKOS HOTEL VAAKUNA
Gallen-Kallelankatu 7
28100 Pori

Standard:
1hh / 109 € / yö
2hh / 129 € / yö

Superior:
1hh / 129 € / yö
2hh / 149 € / yö

Huonehintaan sisältyy aamiainen, asiakassauna ja kuntoilutilan käyttö.

Varaukset:
www.sokoshotels.fi varauskoodilla BKEVAT22 tai suoraan hotellimme myyntipalvelusta sales.pori@sokoshotels.fi tai puhelimitse 029 004 2002. Huoneen voi perua kuluitta saapumispäivään klo 18 saakka.

Lämpimästi tervetuloa kevätpäiville!

Seuraa meitä ja tapahtumiamme:
www.facebook.com/youngart.fi/
www.instagram.com/kuvisliitto
https://twitter.com/kuvisliitto
@kuvisliitto

Julkaise omat kuvasi tapahtumistamme hashtageilla:
#kevätpaivatkuvisliitto
#kuvisliitto
#taiteenperusopetus
#taidekasvatus
#visuaalisettaiteet

Samankaltaiset artikkelit