Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liiton kevätpäivät järjestetään Helsingissä 20.-21.3.2014.

Torstaina: Miksi ihmisellä tulee olla oikeus taiteeseen? Millaisia välineitä arkkitehtuurikasvatus antaa ympäristön tutkimiseen? Miten kuvataidekoulujen pedagogiikkaa kehitetään kaupunki- ja yhteisötaiteen keinoin? Missä mennään Virvatuli-itsearvioinnissa ja opettajien palvelussuhteiden kehittämisessä? Tutustumme myös  Ars Fennica -ehdokkaiden näyttelyyn Kiasmassa, pidämme liiton sääntömääräisen vuosikokouksen ja kuvataidekoulujen opettajien tapaamisen.

Perjantaina: Miten komiikka ja kehon kieli toimivat kohtaamisen välineinä? Näyttelijä ja sairaalaklovnien taiteellinen johtaja Lilli Sukula-Lindblom johdattaa aiheeseen. Tuula Karjalainen kertoo Tove Jansson –elämänkerrasta kirjoittajan näkökulmasta ja lopuksi sukelletaan Ateneumin juhlanäyttelyyn.

Seminaariin on ilmoittautunut huikeat 72 osallistujaa ja perjantain aamupäivän osuus Annantalolla on jo täynnä. Ilmoittautumislomake on jo suljettu, mutta voit ilmoittautua torstaille tai tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja perjantaille liiton toimistostajohanna.pohjolainen@youngart.fi

Huom! Kevätpäivien opettajien tapaaminen ja Ateneumin tiedotustilaisuus ovat avoimia kaikille. Kevätpäivien osallistujat ilmoitamme tiedotustilaisuuteen automaattisesti. Jos osallistut pelkästään Ateneumin infoon mutta et kevätpäiville, ilmoittaudu suoraan Ateneumin lomakkeella 7.3.mennessä:

Ateneumin Opeinfot Tove Jansson 2014

Ateneum Lärarinfo Tove Jansson 2014

 

Katso kevätpäivien ohjelma:

Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liiton kevätpäivät 2014_OHJELMA.pdf

Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liiton kevätpäivät 2014_OHJELMA.doc

Mikäli et saa liitetiedostoja auki, ota ystävällisesti yhteyttä liiton toimistoon puh. 09 633 969 / johanna.pohjolainen@youngart.fi.