| | |

Kuvataidekoulujen ja visuaalisten taiteiden perusopetuksen rehtoripäivät Lohjalla 14.-15.9.2017

Paikka: Ravintola Villi Kriikuna, Karstuntie 16, Lohjanseudun kuvataidekoulu, Rantapuisto 45 ja Lohjan pääkirjaston Järnefeltinsali, Karstuntie 3, 08100 Lohja.

Rehtoripäivät ovat tarkoitettu kuvataiteen, käsityön ja arkkitehtuurin taiteen perusopetusta antavien oppilaitosten rehtoreille sekä hallinnosta vastaaville opettajille kuten johtaville ja suunnittelijaopettajille.

Rehtoripäivillä suunnataan katse kahteen ajankohtaiseen koulutuksen järjestäjien ja oppilaitoksen tehtävään: torstaina taiteen perusopetuksen paikallisten opetussuunnitelmien suunnitteluun sekä perjantaina oppilaitosten yhdenvertaisuussuunnitelmien lähtökohtiin ja toteutukseen. Rehtoripäivät sisältävät alustuksia, mutta pääpaino on työryhmätyöskentelyssä ja keskusteluissa.

Rehtoripäivien tilat ja majoituspalvelut: Lohjan kuvataidekoulu, Pääkirjaston Järnefelt-sali, Ravintola Villi Kriikuna sekä Hotelli Lohja sijaitsevat lyhyiden kävelymatkojen päästä toisistaan ja tarjoavat viihtyisän ympäristön opiskeluun, yhteiseen kokemusten vaihtoon ja vapaaseen keskusteluun. Perjantai-iltapäivänä rehtoripäivät päätetään vierailulla kauniiseen Lohjan kirkkoon.

 

ILMOITTAUTUMINEN:
Olmoittautumislomake on jo suljettu. Mahdolliset jälki-ilmoittautumiset liiton toimistoon sähköpostitse etunimi.sukunimi@youngart.fi (Johanna Pohjolainen).

REHTORIPÄIVIEN OHJELMA:

Rehtoripäivät Lohjalla 14.-15.9.2017_OHJELMA.pdf
Rehtoripäivät Lohjalla 14.-15.9.2017_OHJELMA.docx

Mikäli et saa liitetiedostoja auki, ota ystävällisesti yhteyttä liiton toimistoon, ks. yhteystiedot yllä.

 

OSALLISTUMISMAKSUT:

2 päivän osallistumismaksut
Jäsenkoulujen edustajat 200 € / osallistuja
Informaatiojäsenkoulujen edustajat 225 € / osallistuja
Muut 250 € / osallistuja

1 päivän osallistumismaksut
Jäsenkoulujen edustajat 150 € / osallistuja
Informaatiokoulujen edustajat 170 € / osallistuja
Muut 190 € / osallistuja

Peruutusehdot: Osallistumismaksu sisältää seminaarin ohjelman, lounaan ja kahvit. Ohjelmamuutokset mahdollisia. Peruutusehdot: 10-2 vrk ennen seminaaria perutuista ilmoittautumisista laskutetaan 30% osallistumismaksusta, sen jälkeen koko maksu. Maksuton peruutus ainoastaan lääkärintodistuksella.

 

HOTELLIKIINTIÖ:

Osallistujat varaavat ja maksavat majoituksensa itse. Kiintiö tunnuksella “Rehtoripäivät 2017” 11.8.2017 saakka seuraavassa hotellissa:

HOTELLI LOHJA
Laurinkatu 34
08100 Lohja

Tel: +358 1933 221
info@hotellilohja.fI
www.hotellilohja.fi

1hh / 85 €
2hh / 110 €

Huonehinnat sisältävät alkoholittoman minibaarin, langattoman laajakaistayhteyden, aamiaisen ja saunan.

Samankaltaiset artikkelit