Kultainen papukaijamerkki -kampanjaviikon mainoskuva.
|

Kuntavaalien vaikuttamistyön vinkkejä ja yhteinen kampanjaviikko 24.-28.5.2021

Kuntavaaleissa paikallinen vaikuttaminen on ytimessä. Nyt on oikea hetki yhdistää voimat oman kunnan muiden taiteen perusopetuksen toimijoiden kanssa. Tehdään yhdessä taiteen perusopetus näkyväksi! 

TPO-liiton nettisivuille on koottu hieno paketti oman oppilaitoksen kuntavaikuttamistyön tueksi. Sivustolta löytyy sekä valmista että muokattavaa materiaalia, ohjeita ja ideoita. Katso lisää TPO-liiton sivuilta.

  • Vaalipäivä 13.6.2021
  • Ennakkoäänestys 26.5.-8.6.2021
  • Yhteinen kampanjanviikko 24.-28.5.2021
Kultainen papukaijamerkki -kampanjaviikon mainoskuva.

YHTEINEN KAMPANJAVIIKKO 24.-28.5.2021

Toukokuussa taiteen perusopetuksen kenttä osallistuu Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry:n yhteiseen Kultainen papukaijamerkki -viikkoon! Mitä enemmän saamme kentältä päivityksiä, sitä enemmän näkyvyyttä taiteen perusopetus saa. Näin kuntavaalien alla näkyvyys onkin todella tärkeää!

#kultainenpapukaijamerkki eli 24.-28.5. toteutettava viikko on sosiaalisen median kampanja, jossa annetaan papukaijamerkki onnistuneelle kulttuuriteolle tai -toiminnalle. Mieti siis esimerkkejä oppilaitoksesi toiminnasta, joissa tuot esiin onnistumisia sekä samalla paikkakunnan positiivista vaikutusta siihen.

Ohjeita kultainen papukaijamerkki -kampanjaan osallistumiseen:

Lisää some-tilillesi kuva tai video, minkä yhteydessä kerrot kultaisen papukaijamerkin ansaitsemasta kunnasta/kulttuuriteosta ja lisää julkaisuun hashtag #kultainenpapukaijamerkki sekä muut hashtagit postauksen sisällön ja taiteenalasi mukaan, esim. #kuntavaalit #kulttuurivaikuttaa #taiteenperusopetus #kuvataide #käsityö #mediataiteet #arkkitehtuuri #visuaalisettaiteet.

Postauksen kuvana käytetään lähtökohtaisesti kultaista papukaijamerkkiä: Kultainenpapukaijamerkki.png
Kehu kirjoitetaan postauksen saatetekstiin. Voit myös käyttää itse valitsemaasi kuvaa tai kuvata aiheeseen liittyvän videon.

Tägää myös omat liitot ja toimijat:
Facebook: @youngart
Twitter: @kuvisliitto
Instagram: @kuvisliitto
Tägää postaukseen myös siihen liittyvä kunta/yritykset/muut toimijat.

Katso tarkemmat ohjeet TPO-liiton sivuilta ladattavista ohjeista!

Lataa tästä uusi Kuvataidekoulujen liiton esite, jota voit hyödyntää viestinnässä ja vaikuttamistyössä!

Samankaltaiset artikkelit