Karkkilan kuvataidekoulun logo.

Karkkilan kuvataidekoulu hakee vastaavaa opettajaa

Etsitkö merkityksellistä osa-aikaista työtä, jossa pääset ideoimaan toimintaa ja ottamaan vastuuta kivassa pienessä työyhteisössä? Tässä sinulle mainio vaihtoehto!

Me Karkkilan kuvataidekoululla etsimme vakituiseen työsuhteeseen hallinnollisista järjestelyistä vastaavaa henkilöä. Tehtävä kulkee nimikkeellä vastaava opettaja, mutta on sinun valittavissasi, haluatko tehdä myös opetustyötä vai pelkästään hallinnollisia tehtäviä. Työ on osa-aikainen (8 tuntia/viikko koulun lukukausien aikana, 34 viikkoa/vuosi).

Alle sadan oppilaan koulumme tarjoaa yleisen oppimäärän mukaista kuvataiteen perusopetusta lapsille ja nuorille. Toimintamme kimmokkeena on halu tarjota harrastusmahdollisuus paikallisesti; taloudellista voittoa emme tavoittele.

Työyhteisömme on pieni ja vältämme turhaa hierarkiaa. Vastaavana opettajana toimit yhteistyössä kannatusyhdistyksen hallituksen kanssa välittäen tietoa ja esittäen ajatuksiasi toiminnan kehittämiseksi. Olet esihenkilö neljälle osa-aikaiselle tuntiopettajallemme sekä vuosittain vaihtuvalle, palkkatuella palkatulle koulusihteerillemme.

Vastaavana opettajana koordinoit ja järjestät koulun juoksevia asioita, kuten suunnittelet opettajien kanssa lukuvuoden opintokokonaisuuden ja tilaat opetusmateriaalit. Vastaat tiedotuksesta ja yhteydenpidosta sidosryhmiin. Kokoat kevätnäyttelyn, editoit seinäkalenterin ja järjestät kevätretken.

Työ on jaksoittaista siten, että lukukausien alussa ja lopussa työtunteja kertyy eniten. Palkkaa maksetaan kuitenkin tasaiseen tahtiin 8 tunnilta viikossa lukukausien aikana. Lisäksi eräistä vuosittaisista tehtävistä maksetaan lisätunteja. Tuntipalkka on 27,34 euroa. Nopeaa reagointia vaativia työtehtäviä lukuun ottamatta työajat ovat sinun päätettävissäsi, kunhan hommat hoituvat ajallaan.

Jos sinulla on sopiva koulutus, voit halutessasi toimia myös tuntiopettajana. Tänä lukuvuonna tarjolla on n.4 viikkotuntia opetustyötä.

Sovellut tehtävään, jos:

  • sinulla on kokemusta kuvataideopetuksen maailmasta tai hallinnollisesta työstä.
  • olet yhteistyökykyinen ja osaat sanoittaa ajatuksesi
  • uskallat ottaa vastuuta ja pystyt tekemään päätöksiä yhteisten linjausten pohjalta
  • pärjäät niin ihmisten kuin tietokoneidenkin kanssa
  • olet tunnollinen ja luotettava.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn voi aloittaa joustavasti syyskauden 2022 aikana, viimeistään vuodenvaihteessa.

Jos uskot olevasi sopiva henkilö tehtävään, lähetä hakemuksesi ja CV:si koulusihteerillemme! Vastaamme myös mielellämme kysymyksiisi:

Hallituksen puheenjohtaja Jaana Syrjälä p. 041 544 9300

Nykyinen vastaava opettaja Anne Siirtola p. 044 096 4402 (tiistaisin ja torstaisin)

Koulusihteeri Juha Sivonen p. 050 4728 375 (ti–to)

Yhteystiedot Jaana Syrjälä, p. 041 544 9300

Työpaikan osoite Huhdintie 13–15, Karkkila

Työ alkaa sopimuksen mukaan (viimeistään 1.1.2023)

Työaika osa-aikatyö

Työn kesto yli 12 kuukautta / vakituinen

Haku päättyy 29.9.2022 klo 12:00

Jätä hakemus toimisto (at) karkkilankuvataidekoulu.fi

Työpaikkailmoitus Duunitori.fi-sivustolla.

Samankaltaiset artikkelit