Merenalainen -kangaskassi

Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liitto ja Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry järjestivät yhteistyössä forssalaisen laakapainoyritys Tasapainon kanssa Vedenalainen elämä / Merenalainen elämä -kuosisuunnittelukilpailun keväällä 2012. Kilpailu kuului Iloa iholle –hankkeeseen, joka on osa World Design Capital Helsinki 2012 -ohjelmaa. Kilpailun tehtävänä oli suunnitella ja piirtää mustavalkoisena tussipiirroksena merenalaista elämää, meren kaloja, kasveja ja muuta eliöstöä.

Painokankaaseen valikoitui piirustuksia yli kolmestakymmenestä käsityö- ja kuvataidekoulusta ympäri Suomen. Kuosi rakentuu oppilastöiden yhdistelmästä sekä Tasapainon suunnittelijajoukon sommitelmakokonaisuudesta.

Visuaalisuus iholla -Taide- ja muotoilukasvatusseminaarissa Lahden Sibeliustalolla 22.-23.11.2012 jaettiin Merenalainen -kasseja kaikille seminaarin osallistujille. Kassin toinen puoli on Merenalainen-kuosia mustavalkoisena ja kääntöpuoli on musta, jossa valkoisella liiton 30-vuotisjuhlalogo.

Kasseja voi nyt myös tilata sähköpostitse osoitteesta kuvataidekoulujenliitto@youngart.fi hintaan 10€ / kpl. Hintaan lisätään postikulut.