Merenalainen-kangas 4Merenalainen-kangas 2Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liitto ja Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry järjestivät yhteistyössä forssalaisen laakapainoyritys Tasapainon kanssa Vedenalainen elämä / Merenalainen elämä -kuosisuunnittelukilpailun keväällä 2012. Kilpailu kuului Iloa iholle –hankkeeseen, joka on osa World Design Capital Helsinki 2012 -ohjelmaa. Kilpailun tehtävänä oli suunnitella ja piirtää mustavalkoisena tussipiirroksena merenalaista elämää, meren kaloja, kasveja ja muuta eliöstöä.

Painokankaaseen valikoitui piirustuksia yli kolmestakymmenestä käsityö- ja kuvataidekoulusta ympäri Suomen. Kuosi rakentuu oppilastöiden yhdistelmästä sekä Tasapainon suunnittelijajoukon sommitelmakokonaisuudesta.

Kuosia voi tilata haluamallaan painovärillä. Visuaalisuus iholla -seminaarissa Lahden Sibeliustalolla 22.-23.11.2012 oli esillä musta ja turkoosi. Muita värivaihtoehtoja löytyy lähiviikkoina Tasapainon verkkosivuilta www.rykkeri.fi. Lisäämme sivulle kuvia kuosin koko raportista tuonnempana.

Tasapaino valmistaa kuosia puuvillapohjalle pigmenttipainettuna. Kuosi kestää hyvin 40-60 asteen pesut.

Kangasta voi tilata metrikankaana hintaan 27€/m tai valmiina pussilakanasettinä hintaan 68€/kpl. Pussilakanan toinen puoli ommellaan yksivärisestä vaalean tai tumman harmaasta puuvillasta. Tuotetta voi hauskasti elävöittää lisää tekstiilitusseja käyttäen.

Tilaus toimitetaan postiennakolla ja toimituskulut (10€) lisätään hintaan. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 23%.

Tilaaminen:

Lisätietoja tuotteesta ja toimitusesta sekä tilaukset sähköpostitse osoitteesta tmi.tasapaino@gmail.com tai numerosta 040 834 5010.